UVJETI KORIŠTENJA 

 

Korisnik posjetom www.markusic.hr  web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća ove Uvjete korištenja web stranice www.markusic.hr  (dalje u tekstu: Uvjeti korištenja) i da ih u cijelosti prihvaća. Izdavač web stranice je Markušić d.o.o., sa sjedištem u Opatiji, St. B. Papandopula 8, OIB 42069676829 (u daljnjem tekstu Pružatelj usluge) i vodi brigu o sigurnosti osobnih podataka korisnika Internet stranica www.markusic.hr

 

Ovim Uvjetima korištenja regulira se:

 1. Način i svrha korištenja www.markusic.hr   
 2. Način prikupljanja podataka
 3. Vrsta podataka koje prikupljamo 
 4. Način korištenja i obrađivanja podataka
 5. Prosljeđivanje korisničkih podataka 
 6. Zadržavanje korisničkih podataka 
 7. Sigurnosne procedure
 8. Promjena Uvjeta 

 

 

1. Način i svrha korištenja prikupljenih podataka

Podaci korisnika prikupljaju se i obrađuju u sljedeće svrhe:

-       za korištenje usluga korisnika;

-       za pružanje usluga i izvršavanje zahtjeva korisnika;

-       kako bi se korisnicima pružali sadržaji i preporuke na temelju njihovih aktivnosti na Internet stranici;

-       za oglašavanje i slanje promotivnih materijala korisnicima;

-       radi unaprjeđenja poslovanja Pružatelja usluge i razvoja usluga koje se korisnicima pružaju;

-       za procjenu i analizu aktivnosti na ovoj Internet stranici, tržišta Pružatelja usluga, korisnika, proizvoda i usluga;

-       radi komunikacije s korisnicima;

-       radi analize načina na koji korisnici koji upotrebljavaju usluge Pružatelja usluge i sadržaje da bismo ih poboljšali i razvili nove proizvode i usluge prilagođenije željama korisnika;

-       u druge svrhe uz pristanak korisnika. 

 

Podaci o korisnicima neće se objavljivati javnosti niti će Pružatelj usluga ustupiti trećim stranama u njihove vlastite neovisne marketinške ili poslovne svrhe bez pristanka korisnika. 

Otkrivanje podataka korisnika moguće je prema subjektima koji stoje u neposrednoj poslovnoj vezi s Pružateljem usluge i koji su sastavni dio poslovanja Pružatelja usluga. Moguće je dijeljenje podataka korisnika s pouzdanim i sigurnim poslovnim partnerima, a čije usluge i proizvodi su sastavni dio usluga, a osobito zdravstvenih usluga koje Pružatelj usluga pruža.

Primjer takvih poslovnih partnera su proizvođači uređaja koje Pružatelj usluga koristi u svojim medicinsko estetskim procedurama i tehnikama, a riječ je o visoko tehnološkim uređajima, a sve kako bismo prezentirali načine i učinke rada na navedenim uređajima i poboljšali njihovo korištenje u korist korisnika.  

 

 

2. Način prikupljanja podataka:

Podatke prikupljamo:

 • Izravno od korisnika kada ispuni formular za kontakt i ostavlja svoje podatke
 • Neizravno od korisnika kada koristi (surfa) web stranicom www.markusic.hr

 

3. Vrsta podataka koje se prikupljaju 

Prilikom korištenja web stranice, korisnik izravno daje sljedeće osobne podatke:  1. Ime i prezime  2. E-mail adresu i 3. Broj telefona  

Neizravno prikupljanje podataka  obavlja se:

 • Putem kolačića - korisniku se dodjeljuje jedinstveni identifikator putem cookie metode
 • Korištenjem web stranice, možemo prikupiti podatke o vašoj geo-lokaciji. Takvi podaci mogu postati dostupni prilikom vašeg pretraživanja i korištenja Internet stranicama www.markusic.hr  na temelju IP adrese ili GPS podataka o uređaju korisnika. Takvi podaci koriste se radi unaprjeđenja naših usluga te osiguranja kvalitete usluga koju pružamo.
 • Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics.

 

4. Korištenje prikupljenih informacija 

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik daje svoju privolu da se podaci prikupljeni putem  www.markusic.hr  mogu koristiti u neku od sljedećih svrha: 

Omogućiti korisniku pristup određenim web stranicama i/ili funkcionalnostima na www.markusic.hr   

Kontaktirati korisnika putem telefona, SMS-a, e-maila ili na druge načine, a vezano uz korisnički upit ili rezervaciju termina za tretman

 

5. Prosljeđivanje korisničkih podataka 

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik daje svoju privolu da Pružatelj usluga korisničke podatke prikupljene putem www.markusic.hr  može prosljeđivati: 

 • Nadležnim tijelima javne i državne uprave ukoliko se radi o sumnji na zlouporabu web stranica Pružatelja usluga  ili o drugim pitanjima iz njihove nadležnosti 
 • U svrhu ispunjavanja zakonskih obveza 
 • Kao odgovor na žalbu da je došlo do povrede Općih uvjeta korištenja 

 

6. Zadržavanje korisničkih podataka 
Pružatelj usluge će zadržati prikupljene podatke o korisnicima samo u vremenu koje je nužno za ostvarenje određene svrhe. 

 

7. Sigurnosne procedure

Pružatelj usluga će ustrajati u nastojanjima da svoj sustav zaštite osobnih podataka učini što je moguće sigurnijim. No svaki korisnik Interneta treba biti svjestan da, uslijed brzog razvoja tehnologije danas, niti jedan sustav nije apsolutno siguran i kako objektivno nije moguće unaprijed predvidjeti sve rizike sigurnosti koji mogu nastati na Internetu. Pružatelj usluga osobito ne može utjecati na manjkavosti usluga koje pružaju treće osobe, a koje su nužne radi postojanja ove Internet stranice.

 

8. Promjena Uvjeta 

Na slučajeve koji nisu riješeni ili regulirani ovim Uvjetima korištenja na odgovarajući će se  način primjenjivati Opći uvjeti poslovanja Pružatelja usluge, kao i drugi posebni uvjeti i/ili  specifikacije usluga koje korisnik koristi.  Pružatelj usluge pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja, o čemu će korisnik biti pravodobno obaviješten putem web stranice Pružatelja usluge.