UKLANJANJE STRIJA I OŽILJAKA

Strije nastaju kao posljedica slabljenja elastičnosti tkiva, stvaraju se kada se naglo oveća ili smanji obujam pojedinog dio tijela, kao posljedica brzog rasta (u pubertetu), primarno na stražnjici (kod žena i muškaraca). Kod žena strije često nastaju u trudnoći, na trbuhu, stražnjici i bedrima – kao posljedica neuravnoteženog lučenja hormona koji slabe vezivno tkivo kože. Preparati koji se nanose na kožu ne mogu ih u pravilu riješiti.

Ožiljke nerijetko imamo od akni, različitih promjena na koži i kao posljedica ozljeda. U tretiranju strija i ožiljaka s tijela i lica koristimo kombiniranu tehnologiju PIXEL mikroplazma radiofrekvencije i IMPACT ultrazvučnog unosa koktela protiv strija ili ožiljaka na ACCENT PRIME uređaju.

MICROPLASMA- PIXEL radiofrekvencija radio dvojaki učinak: radi ablaciju površinskog sloja kože (radeći traumu na koži aktivira prirodne mehanizme kože na samoizlječenje) i zagrijava kožu koristeći mikroplazma tehnologiju, kako bi u dubljim slojeima kože potaknulana stvaranje novog kolagena i restrukturiranje dermalnog matriksa.

 IMPACT ultrazvučni modul efikasno provodi trans epidermalni unos koktela protiv strija ili ožiljaka, osiguravajući im da dopru do ciljanog tkiva gdje su regenerativni efekti unešenih koktela najučinkovitiji na regeneraciju kože.

Micro plasma radiofrekvencija i modul Pixel na Accent Prime uređaju rade mikroskopske kanale u koži kroz koje kasnije upucavamo koktele za pomlađivanje, hidrataciju, protiv pigmentacija

Ultrazvučni impakt koktela za pomlađivanje radimo nakon mirko plazma radiofrekvencije i dubinski u kožu unosimo koktele za pomlađivanje 

KONTAKT

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

Kontakt broj +385 91 33 55 788