O SANJI

Sanja Markušić privatni je pouzetnik, edukator i distributer proizoda i uređaja za medicinsko estetsku i wellness-spa industriju. Vodi vlastiti Anti Aging Centar Markušić u Rijeci i obiteljsku Polikliniku Markušić u Opatiji. Zastupa Alma Beauty uređaje Alma Lasera na hrvatskom tržištu. Završila je MBA iz međunarodnog poslovanja, dermoestetičar je i kontinuirano se usavršava iz područja dermoestetike, medicinske estetike i dermatološke kozmetologije. Edukator je Alma Lasera, jedne od vodećih svjetskih tvrtki za proizvodnju uređaja za medicinu, estetiku i beauty industriji, za tehnologiju Accent Prime s kojom jedina radi u Hrvatskoj. Prvi je edukator i konzultant za Accent Prime tehnologiju u Hrvatskoj. Osim što vodi poslovanje, uvodi novitete u obje lokacije na kojima radi, predaje i educira se, Sanja i sama izvodi tretmane pomoću visoke tehnologije Alma Lasera s kojima radi. Obzirom da je radila na rukovodećim poslovima u turizmu i wellness, industriji - bila je, naime, edukator na Wellness akademiji iz Opatije, Sanja ima razrađen konkretan i upotrebljiv koncept suvremene wellness ponude koja uključuje beauty, wellness i spa turizam koje nudi poslovnim klijentima. 

MOJE USLUGE

High tech uređaji

High tech uređaji ALMA LASERA za medicinsko estetsku, beauty i spa industriju: pouzdani, sigurni i vrlo učinkoviti za neinvazivno zatezanje kože lica i oblikovanja tijela. Podizanje vašeg poslovanja na sasvim novu razinu.

Tretmani i kozmetika

Odabir tretmana, kozmetike i protokola za medicinsko estetske lokacije, wellness, spa ili beauty centre. Dermokozmetika za medicinsko estetske centre. Organizacija poslovanja, prodajno marketinški koncept.

Anti Aging Markušić

Patentirani i razrađeni ANTI AGING KONCEPT MARKUŠIĆ po kojem se radi u Rijeci i Opatiji. Anti aging koncept prilagođen medicinsko estetskim centrima, wellness i spa te beauty industriji.

Franšizno poslovanje

ANTI AGING KONCEPT MARKUŠIĆ koji je Sanja razvila na dvije lokacije omogućuje vam komplenti know how za uspješno vođenje medicinsko estetskih, wellness, spa i beauty centara. Visoka razina poslovanja.

Kontakt

+385 91 33 55 788

antiaging@markusic.hr

Nikole Tesle 1, 51410 Opatija