Što je oblikovanje tijela?

Oblikovanje tijela je termin koji se koristi za nekiruršku lipolizu tijela i uklanjanje viška lokaliziranih masnoća. Najčešće se nakupljaju na području trbuha, tzv. ljubavnih ručki, bedara i stražnjice te nadlakticama. Zovu se i tvrdokorne masnoće koje je teško ukloniti pomoću treninga i regulirane prehrane. Kako bismo ih uklonili na brz i bezbolan način, posežemo na suvremenom medicinskom tehnologijom: prvenstveno ultrazvukom koji u našem tijelu uništava masne stanice (dovode do tzv. kliničke smrti adipocita, masnih stanica) i potom, radiofrekvencijom koja uklanja celulit (potkožne masne stanice) i zateže kožu. Obje medicinske tehnologije dostupne su na jedinstvenoj platformi Alma Lasera, uređaju Accent Prime koji ima jednake rezultate u skidanju viška masnoća na ljudima širom svijeta bez obzira gdje žive, koje su boje kože...

Prednosti Accent Prime uređaja

Brz i učinkovito

Tretman nekirurške lipolize tijela je brz i učinkovit: za standardnu regije trbuha potrebno je svega 30 minuta. Rezultati nakon 6 tretmana pokazuju od 3 do 11 cm manje u obujmu trbuha.

Fokusirani ultrazvuk

Fokusirani ultrazvuk UltraSpeed uništava samo masne stanice u tijelu (tzv. klinička smrt masnih stanica) dok ostale stanice ostaju netaknute.

Jedini u Hrvatskoj

Tehnologija Alma Lasera, uređaj Accent Prime za preoblikovanje tijela, skidanje viška lokaliziranih masnoća i lifting opuštene kože tijela i lica nalazi se u Opatiji, u Anti Aging Centru Markušić.

Unipolarna RF 40.68 Mhz

Jedinstvena radiofrekvencijska tehnologija na uređaju Accent Prime dostupna je kao UniBody, sonda za uklanjanje celulita i lifting kože tijela i UniFace RF za lifting kože lica i vrata. Djeluje na jedinstvenoj frekvenciji 40.68 Mhz i vrlo je potentna. 

ULTRASPEED

Selektivni ultrazvuk u sondi UltraSpeed kombinira različite ultrazvučne valove kako bi uništio adipocite, masne stanice u ljudskom tijelu. Istovremeno, dok se odvija klinička smrt masnih stanica, ostale stanice i tkiva ostaju neoštećeni. Tako se učinkovito rješavamo viška masnoća na tijelu, posebno na trbuhu, bokovima i stražnjici i učinkovito preoblikujemo tijelo.

UNIBODY

Kombinira visoke energije unipolarne i bipolarne radiofrekvencije u sondi UltraSpeed s rotirajućom masažom kako bi osigurala dubinsko dermalno zagrijavanje kože, tijekom kojeg se potiče stvaranje novog kolagena. Učinak je zatezanje kože, povećanje cirkulacije u subkutanom dijelu kože gdje se nalaze masne stanice, uklanja se celulit i koža je zategnuta i napeta.

ULTRASPEED ultrazvučna sonda zadužena je za razbijanje masnih stanica u ljudskom tijelu. 

UNIBODY radiofrekvencijska sonda zadužena je za uklanjanje celulita i zatezanje kože na tijelu i licu. 

ISKUSTVA PACIJENATA

TRETMAN UKLANJANJA MASNOĆA S TRBUHA

“Nakon dva poroda (drugi porod je bio s blizancima) na carski rez i nakon izvršene abdominoplastike (kirurški zahvat kojim se uklanja višak kože s trbuha nakon porod), ostala mi je viseća koža i trbuščić koji nisam nikako mogla riješiti. Napravila sam jedan tretman na Accent Prime uređaju, već nakon prvog tretmana vidjela sam razliku: obim struka mi se smanjio 3 cm, koža se zategnula, trbuh je postao ravniji i vidjela sam da mi traperice "plešu". Nastavljam s tretmanima jer sam izrazito zadovoljna."

Ana M. (32), Rijeka (majka 3 djevojčice)

Kontakt

+385 91 33 55 788

antiaging@markusic.hr

Nikole Tesle 1, 51410 Opatija