OBLIKOVANJE TIJELA

OBLIKOVANJE TIJELA

ACCENT PRIME koristi kombinirane tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije kako bi eliminirao višak masnoća s tijela i zategnuo opuštenu kožu s lica i tijela. Sinergističko djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencijskih tehnologija postiže nadmoćnije rezultate nego li kad se ove tehnologije koriste zasebno.
Ultrazvučni valovi selektivno uništavaju masne stanice dok unipolarna radiofrekvencija ubrzava njihov metabolizam za brzu i učinkovitu limfnu drenažu i eliminaciju iz tijela.
Apliciranje radiofrekvencijske toplinske energije nakon uništavanja masnih stanica ultrazvukom uzrokuje volumetrički učinak stezanja i učvršćivanja kože, poboljšavanja strukture i teksture kože uz istovremeno poticanje stvaranja novog kolagena u koži.

ULTRASPEED

Ultrazvučni modul koji kombinira različite utrazvučne valove i tahnologiju s višom snagom emisije ultrazvuka za učinkovito konturiranje (oblikovanje) tijela.

UNIBODY

Kombinira visoke energije unipolarne radiofrekvencijske tehnologije s rotirajućim masažnim krugom kako bi osigurala dubinsko dermalno zagrijavanje kože (tijekom kojeg se potiče stvaranje novog kolagena i posljedično zatezanje kože) dok se istovremeno povećava cirkulacija u subkutanom dijelu kože gdje se nalaze masne stanice. 

ULTRASPEED ultrazvučna sonda zadužena je za razbijanje masnih stanica u ljudskom tijelu. 

UNIBODY radiofrekvencijska sonda zadužena je za uklanjanje celulita i zatezanje kože na tijelu i licu. 

PRIJE I POSLIJE TRETMANA

Sve fotografije prije i poslije tretmana i rezultate naših pacijenata na Accent Prime uređaju pratite na našim online platformama

ISKUSTVA PACIJENATA

TRETMAN UKLANJANJA MASNOĆA S TRBUHA

“Nakon dva poroda (drugi porod je bio s blizancima) na carski rez i nakon izvršene abdominoplastike (kirurški zahvat kojim se uklanja višak kože s trbuha nakon porod), ostala mi je viseća koža i trbuščić koji nisam nikako mogla riješiti. Napravila sam jedan tretman na Accent Prime uređaju, već nakon prvog tretmana vidjela sam razliku: obim struka mi se smanjio 3 cm, koža se zategnula, trbuh je postao ravniji i vidjela sam da mi traperice "plešu". Nastavljam s tretmanima jer sam izrazito zadovoljna."

Ana M. (32), Rijeka (majka 3 djevojčice)

KONTAKT

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

Kontakt broj +385 91 33 55 788