KONTURIRANJE LICA

Mnoge žene i muškarci primjećuju kako im, tijekom vremena, koža na licu gubi na čvrstoći i elastičnosti što uzrokuje obješenu kožu i onaj „iznošeni i obješeni“ izgled lica, a kod nekih žena dolazi i do pojave tzv. duple brade. Prvu stvar koju svaki dan primjećujete u ogledalu je vaše lice – a mi vjerujemo da biste pri susretu sa svojim lice trebali biti nasmješeni.

ACCENT PRIME Alma Lasera djeluje na mrežu kolagenih vlakana, mobilizirajući ih u akciju tako da koža ponovno dobije svoj elasticitet i formu. Također uređaj djeluje da može znatno reducirati masne jastučiće, primarno na podbratku. Takvi rezultati će vam vratiti osmijeh na lice.  

ULTRAFACE- kombinira novu vrstu ultrazvučne tehnologije koja sadrži navođene ultrazvućne valove s velikih aplikatorom za lice koji služi za brzo konturiranje lica.

UNIFACE- kombinira visoku energiju unipolarne radiofrekvencijske tehnologije s rotirajućim prstenom (glavom) kako bi doprijeli do najdubljih slojeva kože, povećali cirkulaciju i potaknuti stvaranje novog kolagena.

UltraFace ultrazvučna sonda na Accent Prime uređaju služi za uklanjanje podbratka i viška masnoća s lica, odnosno konturiranje lica

UniFace radiofrekvencijska sonda na Accent Prime uređaju služi za nekirurško i neinvazivno zatezanje (lifting) kože lica

KONTAKT

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

Kontakt broj +385 91 33 55 788