Upoznajte tehnologiju micro plazma radiofrekvencije i ultrazvučnog 
impakta anti aging koktela na ACCENT PRIME uređaju 

ACCENT PRIME suvremeni je multifunkcionalni uređaj za rješavanje kompletne problematike lica i tijela – oblikovanja tijela i skidanja lokaliziranih masnoća („viškova“), uklanjanja celulita i restrukturiranje svih problematika na koži (bore, pigmentacije, strije, ožiljci...)

Posljednjih mjeseci bavili smo se najviše tijelom, uklanjali smo višak masnoća i celulita, zatezali kožu. Činimo to i dalje, naravno, ali s dolaskom jeseni došlo je i vrijeme za pravi ANTI AGING kože.

 

Predstavljamo vam inovativnu kombinaciju tehnologija na jedinstvenom ACCENT PRIME uređaju kojom možemo rješavati SVE problematike na licu i tijelu: bore, opuštenu kožu, pigmentacije i mrlje, strije, ožiljke od akni.

 

Riječ je o u svjetskim razmjerima inovativnoj kombinaciji micro plasma radiofrekvencije i ultrazvučnog impakta (dubinskog unošenja) koktela za pomlađivanje kože, jedinstvenoj tehnologiji ALMA LASERA.

 

Accent Prime tehnologija: micro plazma radiofrekvencija (#Pixel modul) i ultrazvučni impakt koktela za pomlađivanje (#impact modul) - high tech mezoterapija samo u Anti Aging Centar Markušić u Rijeci. Inovacija u svijetu medicinske estetike - micro plazma radiofrekvencija i ultrazvučni impakt ("upucavanje") koktela ovisno o problematici (protiv mrlja i pigmentacija, protiv bora, za hidrataciju, za učvršćivanje i tightening kože, boosteri kolagena) i za kompletnu rekonstrukciju kožnog matriksa (uklanjanje bora, strija i ožiljaka od akni) s lica i tijela.

  1. Prvi korak je analiza kože lica na high tech uređaju VisioFace® 1000 D
     
  2. Drugi korak je određivanje koktela za rješavanje problematika na koje je analiza lica ukazala, a koje se rješavaju micro plazma RF i ultrazvučnim impaktom anti aging koktela na uređaju ACCENT PRIME. Radimo s vodećim dermatološkim mezoterapijskim koktelima - MESOESTETIC, FILORGA I RRS
     
  3. Treći korak je određivanje kućne njege u obliku krema, seruma, boostera također vodećih dermokozmetičkih kuća MESOESTETIC, FILORGA, NEOSTRATA koje možete kupiti u Ljekarnama Rijeka
     
  4. Određivanje suplementacije (vitamini, minerali) za rješavanje problematike iznutra, a koje kupujete isto u Ljekarnama Rijeka

 

Rezervacija termina za konzultacije i izradu ANTI AGING PROGRAMA na broj 0913355788