ACCENT PRIME AROUND THE WORLD

Kada smo prije 9 mjeseci započeli rad s Accent Prime uređajem, prvim i još uvijek jedinim u Hrvatskoj, nismo znali što bismo očekivali. Gledali smo slike i rezultate rada naših kolega diljem svijeta, a koje tvrtka Alma Lasers redovito objavljuje na stručnim sastancima, skupovima i simpozijima. Bili smo kod kolega u Italiji, na ekstenzivnoj kliničkoj edukaciju u Izraelu, na simpozijima i predavanjima u Monte Carlu i Beogradu. Gledali smo učinke ultrazvuka na smanjenje lokaliziranih masnoća – na trbuhu se nekako najljepše vide rezultati, ali još smo više bili začuđeni činjenicom da potentna radiofrekvencija od 40.68 MHz na Accent Primeu, u kombinaciji s tim selektivnim ultrazvukom, može presložiti tkivo i dignuti tkivo i kožu uvis. Da, uvis. Gledali smo slike naših kolega u Italiji, posebno taj pupak koji je 2 cm viši bio nam je čisti wow, a vidjeli smo da kolege iz Argentine imaju gotovo iste rezultate.

I onda smo se uvjerili sami! Uvjerili smo se da Accent Prime sa svojom medicinskom tehnologijom doista tako djeluje! Nakon devet mjeseci rada, naši pacijenti imaju iste, gotovo identične rezultate kao i Talijani, Argentinci i mnogi drugi diljem svijeta. Činjenica da kombinacija najnovije tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije daje iste, gotovo identične rezultate kod ljudi različitih rasa, godina, porijekla upravo nam je fascinantna.

 

NAŠI PACIJENTI SU NAŠI AMBASADORI

 

Naše promotivne kampanje ne uključuju modele, mršavice, zvijezde s TV ekrana ili pjevačkih pozornica. Naši pacijenti su ujedno naši najbolji ambasadori, a to su sve redom „obični ljudi“, sa svojim životnim pričama, usponima i padovima, željama, strahovima i nesigurnostima u pogledu svog izgleda, ponekad. Baš kao i mi sami.

Naše je najveće zadovoljstvo što smo uspjeli pomoći našim pacijentima da se bolje osjećaju u svojem tijelu, da riješe neke stvari koje ih muče na trbuhu, bedrima, nogama, ne samo zato jer ide ljeto pa ćemo se svi skinuti u kupaće kostime (jer realno, tko je savršen osim fotošopiranih modela?!). Već zato da se dobro osjećaju. Saznanje da je najsuvremenija tehnologija Alma Lasera u tome pomogla mnogima u skladu je s poslovnom filozofijom tvrtke koja nastoji proizvoditi uređaje od kojih pacijenti imaju realne koristi.

Accent Prime pomaže ljudima u cijelom svijetu da se dobro osjećaju u svojoj koži. I to je najveći domet najsuvremenije tehnologije Alma Lasera.

Autor: Sanja Markušić, anti aging savjetnik