Zašto je potrebna INDIVIDUALNA KONZULTACIJA za ACCENT PRIME?

 

Kolika je cijena tretmana, koliko meni treba tretmana, što biste preporučili – najčešća su pitanja koja nam postavljate. Naš je odgovor – dođite na individualne besplatne konzultacije kako bismo vidjeli vašu početnu situaciju, koje vas regije tijela „muče“ i koje bi trebalo tretirati. Tada ćemo vam moći dati preporuku i cijenu koja je prilagođena vama.

 

 

Zašto je potrebno doći na individualne konzultacije? 

Zato jer je svaka osoba drugačija, svaka osoba ima različito početno stanje i različite regije za tretirati (vrlo često nekoliko regija istovremeno). Tako će i svakoj osobi biti potreban različiti broj tretmana koji će ovisiti o broju regija koje se tretiraju i početnom stanju. Nama je jasno da želite „super rezultat za malo novaca“, to svi želimo. Ali svatko od nas je drugačiji – netko će biti zadovoljan i sa 3 tretmana, dok će kod drugog biti potrebno 6 tretmana ili više da bi se vidio dobar rezultat.  

 

Koji sve faktori utječu na rezultat Accent Prime tretmana

 1. Vaše početno stanje: koje regije tijela su vam problematične i kakva je vaša početna situacija. I to je osnovni razlog zašto vas moramo vidjeti da bismo vam mogli dati informiranu preporuku. Zato i jesmo u centru Rijeke kako bi vam bilo lakše doći do nas. Naše pak pacijente iz Istre, s otoka ili unutrašnjosti, kojima nismo usput, nerijetko zamolimo da nam pošalju svoje fotografije i opišu nam „što ih muči“. Na temelju fotografija im izrađujemo ponudu i dajemo cjelovitu preporuku, samim time i cijenu.
 2. Vaše godine: jer proces starenja je nezaustavljiv i naravno da je puno teže tretirati stariju kožu od mlađe obzirom na biološke procese koji se u njoj događaju, primarno degradacija vezivnog tkiva koje nam drži kožu čvrstom i napetom. Ali i godinama unatoč, naši pacijenti imaju odlične rezultate. Posebno kada uključimo kolagensku suplementaciju  koja nam je ne samo bitna tijekom odlazaka na Accent Prime tretmane već i dugoročno za čvrstoću kože, kose i noktiju u procesu starenja. 
   
 3. Vaš hormonalni status: kod žena je vrlo bitan hormonalni status, koji naravno ide u korak s godinama, menopauzom, pitanjima štitnjače koji su u pred i menopauznoj dobi najčešće. Opet, hormoni nam utječu i na samo masno tkivo, celulit i stanje kože. Ali i u tim okolnostima - rezultata ima! Čak i boljeg nego što i sami u početku očekujemo, pogotovo kod discipliniranih pacijenata. 
   
 4. Vaš životni stil: primarno prehrani i aktivnostima. Mi ćemo vam preporučiti prehranu koje bi se trebali pridržavati tijekom tretmana, ali i nakon, za dugoročno očuvanje težine i situacije nakon tretmana. Ugljikohidrati, šećeri, procesuirana hrana i pića, alkohol odmažu dobrom učinku na Accent Primeu. Svakako da je bilo koja vrsta aktivnost ili vježbe plus da se lakše skinu lokalizirane masnoće, ali kod nekih naših pacijenata neaktivnost nije bila prepreka dobrom rezultatu.
   
 5. Realna očekivanja od tretmana. Jer Accent Prime ne može napraviti čudo i da to čudo košta malo, ukoliko se ne pridržavate savjeta. Odnosno, može, ali će taj proces trajati puno duže i biti će puno skuplji. Imamo i takvih, strašno simpatičnih pacijenata, koji su toliki gurmani da si ne mogu pomoći. I oni gube centimetre, ali moraju napraviti više tretmana jer se fine papice ne žele odreći. Dakle, rezultata ima ali on dolazi po skupljoj cijeni.

 

Zbog svega navedenog je važno da svakog pacijenta vidimo, procijenimo stanje i situaciju i na temelju toga napravimo program i damo najbolju moguću cijenu za svaku vrstu problema. Jer nama je cilj da vi budete zadovoljni, da svi zajedno vidimo dobar rezultat, da tehnologija Alma Lasera djeluje i da možemo dobre rezultate dijeliti s drugim centrima u svijetu koji rade s Accent Prime tehnologijom. To je dvosmjeran proces jer suvremena tehnologija Alma Lasera je napravljena kako bi imala realne i vidljive učinke na ljudsko tijelo i kako bi u konačnici poboljšala našu kvalitetu života.

 

Primjeri različitosti naših pacijentica i njihovih rezultata:

 • Našoj pacijentici (49) trebalo je 6 tretmana da skine 10 cm u obujmu struka, ali kako je promijenila i prehranu, skinula je i 10 kila na vagi.
 • Našoj pacijentici (32) trebalo je 3 tretmana trbuha da bude zadovoljna kako joj hlače stoje (skinula je 6 cm u struku). Sada je odlučila poraditi na stražnjici.  

 

Rezervacija termina za invidualne konzultacije +385 91 33 55 788