ANTI AGING KONCEPT MARKUŠIĆ

O NAMA

Anti Aging Centar Markušić je specijalizirani centar za pružanje usluga pomlađivanja pkmoću najsuvremenije tehnologije i dermokozmetike. 

U Anti Aging Centru Markušić u Rijeci radimo prema jedinstvenom ANTI AGING KONCEPTU MARKUŠIĆ koji je razvijen u suradnji Sanje MArkušić, anti aging savjetnika i dr. Jadranka Markušić, specijaliste dermatovenerologa iz Poliklinike Markušić u Opatiji.

U Anti Aging Centru Markušić u Rijeci izvodimo estetske i manje invazivne tehnike i tretmane pomoću najnovije tehnologije u svrhu pomlađivanja lica i oblikovanja tijela, dok je u Poliklinici Markušić u Opatiji fokus na medicinskim anti aging tehnikama i tretmanima. 

PREDNOSTI ANTI AGING KONCEPTA MARKUŠIĆ

Medicinsko estetski "know how"

Najsuvremenija tehnologija

Najkvalitetniji preparati

Marketing & prodaja "know how"

ANTI AGING KONCEPT MARKUŠIĆ predstavlja business model po kojem poslujemo u Anti Aging Centru Markušić u Rijeci i Poliklinici Markušić u Opatiji.

Nudimo mogućnost poslovne suradnje u dvojakom obliku:

FRANŠIZA - naš know how i implementacija ANTI AGING KONCPETA MARKUŠIĆ na vašoj lokaciji, prilagođenog za medicinsku djelatnost (medicinski koncept) ili za beauty djelatnost (kozmetičke salone, wellness i spa centre)

SAVJETOVANJE - postavljanje poslovanja ili repozicioniranje vaše ordinacija, klinike, kozmetičkog ili wellness salona u skladu sa specifičnim zahtjevima

Naše dugogodišnje iskustvo, kontakti u globalnoj medicinskoj branši te činjenica da smo na hrvatsko tržište doveli lidere u medicinsko estetskoj branši, omogućuju nam da kreiramo, savjetujemo i podijelimo naše znanje iz područja medicinske estetike, kozmetološke estetike i wellness segmenta uz razrađen kompletan marketinško prodajni segment poslovanja.

Za sve upite i izrade ponuda kontaktirajte nas antiaging@markusic.hr

MEDICINSKI KONCEPT

Medicina

Za privatne ordinacija i poliklinike iz područja anti aging medicine

BEAUTY KONCEPT

Wellness, spa & beauty

Za kozmetičke salone, wellness i spa centre, beauty zone

Anti Aging Centar Markušić

Medulićeva 5, 51000 Rijeka

Broj telefona

+385 91 33 55 788